Re-brand voor Philips Healthcare

De uitdaging

Na de overname van Sectra MicroDose mammografie, wilde Philips Women’s Healthcare dat ook het marketingmateriaal voor de ‘cutting-edge’ mammografie-apparatuur werd aangepast naar de Philips huisstijl.

Philips vroeg om een aantrekkelijk marketing-pakket om hun unieke voordeel onder de aandacht te brengen – de laagst mogelijke dosis röntgenstraling in de markt, gecombineerd met een uitstekende beeldkwaliteit.

 

De oplossing

We hebben Philips geadviseerd bij het ontwerp, de lay-out, uitstraling en de stijl; daarvoor hebben we twee verschillende ontwerpen ontwikkeld: een marketing kit voor medische professionals en één voor patiënten. Deze kit was functioneel, sterk en duurzaam. Om de productie- en de verzendkosten te minimaliseren hebben we rekening gehouden met onder andere het gewicht van de materiaal keuze.

APS Group heeft een oplossing bedacht voor de opmaak, productie en de distributie naar de US, Frankrijk, Duitsland en Italië. Daarnaast hebben we ook voor de vertalingen en de beschikbaarheid in het Philips Literature Management Systeem gezorgd.

Het resultaat

Door onze nauwe samenwerking met de klant, waren we in staat om een single point of contact te bieden van de creatieve conceptualisatie tot aan distributie. Dit zorgde voor minder complexiteit en een betere campagne coördinatie. Zowel het Philips verkoopteam als de ziekenhuizen en röntgencentra waren laaiend enthousiast over de re-branded mammografiekit. Het geeft de eindgebruikers meer flexibiliteit om hun boodschap aan te passen aan het lokale publiek.

“APS Group bood ons een eenvoudige, gestroomlijnde oplossing, waarbij voor elke stap van de campagne werd gezorgd. Van grafisch ontwerp tot het samenstellen van de pakketten en de distributie. Doordat het proces zo efficiënt was, werkte het echt voor ons. Dit project toont duidelijk de waarde van de geïntegreerde marketing oplossingen van APS Group.” Marcom Manager, Philips Digital Mammography Sweden AB

Can we make more possible for you?

Make more possible is the essence of our business. It's all about producing the right answers more efficiently, more quickly, more effectively.