Philips Literature Management System

De uitdaging

Om de lokale verkooporganisatie te ondersteunen worden er binnen Philips Healthcare en Lighting veel marketing materialen, zoals brochures, leaflets en catalogi gecreëerd.

Om de materialen op tijd en met de juiste kwaliteit beschikbaar te hebben, moeten de marketingcommunicatiemanagers contact onderhouden met veel verschillende partijen, zoals het creatieve bureau, de vertaalbureaus en drukkerijen.

Philips Literature Management System

De oplossing

Philips was op zoek naar een geïntegreerde workflow, die helpt om structuur aan te brengen in het creatie proces en realisatie proces van marketing materialen. Onze technologieën binnen de Marketing Operations Suite bieden Philips online systemen om alle marketing materialen op een optimale manier te creëren, vertalen, produceren en distribueren. 24 uur per dag inzicht in statussen van de marketing projecten en beschikbaarheid van de marketing materialen.

Het resultaat

Enkele voordelen van het Literature Management System:

  • Snelle en duidelijke communicatie met alle stakeholders
  • Compleet versie beheer
  • Efficiënte en makkelijke vertaal workflow
  • Significante besparing
  • Consistente boodschap en merkidentiteit

Dus planning, ontwerp, printmanagement en de online bestel module hebben geresulteerd in wereldwijde consistente marketing materialen, zowel qua boodschap als qua merkidentiteit.

Can we make more possible for you?

Make more possible is the essence of our business. It's all about producing the right answers more efficiently, more quickly, more effectively.