Philips brand portal

De uitdaging

In 2013 heeft Philips haar huisstijl flink aangepast. Ze onthulde een nieuwe identiteit voor hun gehele merk met de nieuwe slogan: ‘Meaningful innovation that matters to people’. Daarbij presenteerde ze ook een nieuw logo en beeldmerk, op basis van het oorspronkelijke design uit 1934.

De oplossing

APS group heeft in deze samenwerking met Philips onze technologie ingezet, genaamd: “Marketing Operations Suite”. Mede doordat we al meer dan 13 jaar samenwerken op dit gebied, vertrouwde Philips ons dit project toe. Het belangrijkste wat de software moet leveren is de creatie, productie en distributie van het operationele drukwerk. Uiteraard op een gestroomlijnde en efficiënte wijze, een online Philips Brand Portal.

Voor dit project hebben we onze expertise breed ingezet. De samenwerking met Philips was op ieder gebied erg nauw. Van het creatieve ontwerp, de planning, het accountmanagement tot aan de productie.

Het resultaat

Met de implementatie van het Philips brand portal, hebben we Philips geholpen hun doelen rond de introductie van de nieuwe huisstijl te bereiken. Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat de Philips medewerkers zelf grip hebben op de bestellingen van hun eigen huisstijl drukwerk. De modules van onze Marketing Operations Suite zorgen voor een gestroomlijnd proces en efficiënte manier van bestellen.

Can we make more possible for you?

Make more possible is the essence of our business. It's all about producing the right answers more efficiently, more quickly, more effectively.