Hyundai Construction Equipment Europe

Het Europese hoofdkantoor van Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) is gevestigd in Geel, België. Vanaf deze locatie bieden ze service en marketing ondersteuning aan alle dealers in 30 Europese landen.

In 1985 is de divisie voor constructie machines gestart en deze is uitgegroeid tot een producent van constructie machines van wereldklasse. De divisie ontwikkelt graafmachines, wielladers, en heftrucks.

De uitdaging

Hyundai had behoefte aan een Asset managementsysteem om alle digitale content in op te slaan en te beheren, zodat ze deze 24 uur per dag beschikbaar konden stellen aan hun dealers. Daarnaast moet deze content geproduceerd en gedistribueerd worden door heel Europa door middel van een print-on-demand oplossing.

De oplossing

In 2012 is Hyundai de samenwerking met APS Group gestart en op dit moment zijn er drie modules van onze Marketing Operations Suite geïmplementeerd – Asset Manager, Operations Manager en de Marcom Store. We hebben een extra functionaliteit ingebouwd, zodat het mogelijk is om gedetailleerde rapporten te creëren, met bijvoorbeeld een overzicht welke assets zijn besteld en door wie deze assets zijn besteld.

Het resultaat

Op dit moment zijn er meer dan 8000 assets beschikbaar in het Asset managementsysteem; brochures, beelden, productgidsen en bedienings- en onderhoudshandleidingen. Daarnaast zijn ook de volgende resultaten behaald:

  • Jaarlijkse besparingen
  • Verkorte doorlooptijden door de geautomatiseerde print-on-demand workflow
  • 6100 orders verwerkt in het eerste jaar

Can we make more possible for you?

Make more possible is the essence of our business. It's all about producing the right answers more efficiently, more quickly, more effectively.