Ford

De uitdaging

We kregen de uitdagende taak om alle premium showrooms van de Europese dealers te vernieuwen. Hierbij verzorgen we meertalige klantondersteuning, stroomlijnen we de communicatie, productie, inkoop, logistieke afhandeling. Maar ook installatie van de materialen, zoals vrijstaande muren en het interieur van de vestigingen.

Het doel van Ford? De klantbeleving en de bewegwijzering in haar showrooms verbeteren.

Ford showroom

De oplossing

Om te voldoen aan de behoeften van Ford’s wereldwijde communicatie strategie, hebben we veel aandacht besteed aan de culturele verschillen en marketing verschillen tussen de verschillende markten. Daarnaast verschillen de fysieke vereisten van iedere locatie. Dankzij onze integrale aanpak waren we in staat om het volledige pakket te verzorgen: van de productie, inkoop, logistiek tot de installatie van alle materialen – van vrijstaande acryl muren tot het interieur van de showrooms.

Daarnaast ontwikkelden we een webportaal voor de dealers. Op deze portaal kunnen zij het nieuwe interieur bezichtigen en met 1 druk op de knop bestellen. De dealers worden door de site geleid aan de hand van een reeks vragen, zoals de grootte van de showroom, het aantal auto’s, de taal, etc. Deze slim ontworpen site zorgt dat het aantal fouten geminimaliseerd wordt. Zo kan elke dealer zijn/haar perfecte interieur pakket kiezen, afgestemd op hun specifieke eisen en binnen de exacte normen van Ford.

Het resultaat

Ons unieke ‘tier one’ model heeft gezorgd voor een efficiënt project oplevering en een volledig flexibele oplossing.

“Het resultaat werkelijk indrukwekkend, gezien de complexiteit, de omvang en geografische spreiding, het niveau van precisie en aandacht voor detail binnen de Ford-installatie. Vanuit mijn ervaring met Europese Supply Chains is dit het beste voorbeeld van hoe het juiste projectmanagement kan zorgen voor een complete end to-end oplossing over een uitgestrekt retail landschap.” – Judge, POPAI Awards UK and Ireland

Can we make more possible for you?

Make more possible is the essence of our business. It's all about producing the right answers more efficiently, more quickly, more effectively.